Activitats amb alumnes del SIEI

Informació general sobre Calendari, objectius i programació de l'Assignatura Cultura i Valors Ètics de Primer de l'ESO

Informació general sobre objetius, temes, calendari d'avaluació, etc de l'Assignatura Cultura i Valors Ètics que s'ofereix als alumnes de Segon de l'ESO

Assignatura complementaria sobre Cultura i Valors Ètics. En aquest curs, farem un repàs del contingut que defenses les diferents religions al llarg de la història. Aquest grups han sigut determinats a l'hora de practicar determinats valors. Ens preguntem ara: Les respostes que dónen son actuals?

En aquest apartat trobaràs el calendari, els objectius, "les normes del joc". 

Farem un estudi introductori i de manera estructurada al món de la Informàtica.Estem al començament de la nostra història. La humanitat comença a descubrir el territori. Creiem que les preguntes fonamentals: D'on venim?, Quin sentit te la nostra vida? Cap a on anem? son qüestions que li acompanyen des de l'inici de tot.  Nosaltres intentarem esbrinar quienes respostes van donar. És un intent...

Estem a Segon de l'ESO. En aquest curs estudiarem el que correspon a les Religions d'Orient.  El tema de les grans religions, és un món fascinant, ja que ens permet descobrir altres tipus de creences, altres cultures i sobretot, descobrim una nova cosmovisió.

El fascinant món del símbol, ha estat una assignatura pendent per a els estudiants. Existeix un llenguatge universal que de mica en mica anirem descobrint a través de la descripció del símbols i del descobriments dels mites. Histories que ens acompanyen i que ens donen identitat.

Rebem molts imputs a totarreu. Els mitjans de comunicació han deixat de ser objectius. Les noticies que ens arriben son de caire posicionat. En aquest món he de decidir quines decisions he de pendre. 

Preparar material al Moodle