Estimats. Estimades. 

Si voleu accedir al classroom, on està tot el material, podeu accedir a través d'una invitació que us vaig enviar fa un mes o a través dels següents enllaços. 


Codi del curs 4A: 5vudhmo

https://classroom.google.com/c/ODQxODE3MDkwODJa?cjc=5vudhmo


Codi del curs 4B: 47iip6o

https://classroom.google.com/c/MTUwMDQ1NDg2ODc5?cjc=47iip6o


Codi del curs 4C: lahhnv4

https://classroom.google.com/c/MTUwMDQ2NzU1MTgx?cjc=lahhnv4


Aneu consultant el material per fer la carpeta d'aprenentatge.

Una abraçada. En aquest curs de tutoria, trobaràs materials que puguin servir per al teu creixement emocional i personal. 

Ara mateix estem "confinats" pel tema del Coronavirus, una malaltia que desconeixíem fa poc. Però de ben segur que passarà. Hem d'aconseguir formar part de la solució i ser millors per quan tot això acabi! Per suposat, aquests materials no els has de fer en aquests moments si no estàs d'ànims. Però potser et poden ajudar.

Aquest confinament ha de servir per a la vostra seguretat i la de la resta de persones. No heu de sortir, heu de tenir molta paciència, colaborar a casa i ajudar a què la convivència sigui bona. 

Els experts recomanen tenir rutines. Per exemple, fer el llit i vestir-vos (no anar sempre en pijama), tenir un horari (per aixecar-te, estudiar, dinar, parlar amb els amics...). 

A part de les feines que us posa el professorat, esteu atents al Moodle i el web del centre, on hi haurà les novetats a mesura que sortin. 

No cal dir que tinc moltes ganes de veure-us...

Una forta abraçada, 

Cuideu-vos